Още няма следа от изчезналите рибари. Втори ден продължава издирването на

...
Още няма следа от изчезналите рибари. Втори ден продължава издирването на
Коментари Харесай

Съпругата на един от изчезналите рибари: Моля се само да си дойдат

Още няма диря от изчезналите риболовци. 

Втори ден продължава издирването на двамата риболовци, изчезнали в язовир „ Мандра “. Полицаи, водолази, чиновници на Агенцията по риболовство и на общината обхождат региона, съобщи bTV.

Следите на двамата мъже се губят от неделя вечерта. През миналата нощ част от езерото беше претърсена с термодрон. Без резултат.

Тази заран стартира нов обход, в който се включиха риболовци и водолази.

" Много тегава е тази работа за нас, едно от най-неприятните неща е да търсим риболовци в такава обстановка ", сподели рибарят Тотко Богданов.

Близките на изчезналите мъже не губят вяра.

" Не е облечен уместно, единствено с анорак. Просто се апелирам единствено да си дойдат ", съобщи брачната половинка на един от тях Йорданка Динева.

" Ще се стараем да обхванем местата, където вероятно може да открием нещо ", сподели шефът на ОДМВР - Бургас Калоян Калоянов.

" Това дали са бракониери или не, аз няма по какъв начин да го кажа, на първо място са хора и ние сме длъжни да оказваме помощ на тях и на фамилиите им ", добави шефът на Изпълнителната организация по лов на риба и аквакултури доцент Ваня Стаматова.

10 лодки се включиха в претърсването на езерото.Лошата видимост в „ Мандра “ и проливният дъжд затрудняват издирването. То ще бъде продължено на следващия ден заран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР